Backup til Microsoft 365 – undgå datatab

Det er vigtigt med backup løsning til Microsoft 365. Hos ServiceIT Erhverv er vi specialister i Microsoft, og kan derfor stå til rådighed og hjælpe din virksomhed.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed og kontakt os for et kommende samarbejde.

Kontakt os

ServiceIT Erhverv er dine eksperter i backup til Microsoft 365

Det er vigtigt med backup løsning til Microsoft 365. Selvom filer gemmes i skyen, så er der stadig chance for datatab. Ofte er vi selv skyld i sletningen af indhold i skyen, men med backup, er det ikke helt tabt. 75% af alt datatab er menneskelige fejl, hvor medarbejdere bevidst eller ubevidst får slettet filer. Datatab kan dog også ske grundet virus, der krypterer filer. Med backup af Microsoft 365 er du bedre sikret mod alle fejl og virus. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder inden det er for sent.

Når en virksomhed mister data, kan det koste dyrt. Processer går i stå og eventuelle kunder kan miste tilliden og tilfredsheden ved jeres arbejde. Derudover vil det være en lang proces og måske umuligt at genskabe data igen. Derfor er en backupløsning en god beskyttelse.

Der er mange grunde til at vælge vores backupløsning, eksempelvis:

  • Hurtig og nem backup af alle mails og filer
  • Regelmæssig backup løbende gennem dagen
  • En god investering også tidsmæssigt
  • Fjerner bekymringerne for datatab
  • Ved datatab kan det gendannes som det var

Har du allerede oplevet et datatab i virksomheden eller vil du gerne beskytte dig bedst muligt mod at det en dag sker, så kontakt os endelig. Hos ServiceIT Erhverv er vi eksperter i Backup af Microsoft Microsoft 365.

Vær sikret med en backup til Microsoft 365

Opnå nem og hurtig backup af alt din data i skyen. Vi er eksperter i Microsoft 365 samt backup løsninger for enhver virksomhed, stor som lille. Microsofts egne muligheder er begrænsede, men vi hjælper til en løsning, der sikrer alle e-mails, kontakter, kalendere, Microsoft-filer og lignende. Så er du sikker på at beholde alle dine filer, hvis uheldet sker.

Det velfungerende Microsoft 365 system kan give falsk tryghed. Den høje kvalitet af alle programmer og funktioner skaber måske en følelse af tryghed, og derfor fravælger nogle en backup Microsoft 365. Men hvis først en ransomware eller andre uheld sker, så kan det blive farligt for virksomhedens filer.

Lad os hjælpe med en god backup af alle filer i din virksomhed. Vi kan både rådgive til den bedste løsning og hjælpe jer til at få det realiseret.
Kontakt os på tlf. 88 44 71 71 eller vi vores kontaktformular.

Kontakt os