Opkøb af brugt IT udstyr

Vi foretager opkøb af brugt IT af forskellige slags. Har din virksomhed brugt IT udstyr stående, der bare samler støv, så opkøber vi det gerne.
Kontakt os og høre mere om mulighederne for opkøb af jeres brugte IT udstyr.

Kontakt os

ServiceIT Erhverv opkøber jeres brugte IT udstyr

Virksomhedens brugte IT udstyr kan være mange penge værd, hvis det sælges i god tid. Vi sørger for at genbruge det brugte IT udstyr til nye løsninger, så vi i fællesskab kan skåne miljøet. Kontakt os, så giver vi gerne et godt tilbud på opkøb af dit brugte IT udstyr.

Hos ServiceIT Erhverv opkøber vi brugt IT-udstyr af følgende typer:

  • Computerskærme
  • Stationære computere
  • Bærbare computere – primært Apple, Lenovo, HP og Dell
  • Apple iPhone, iPad, MacBook og iMac
  • Gælder også defekte enheder

Med mange års erfaring inden for opkøb af brugte computere, skærme og anden IT-udstyr er vi eksperter i at genbruge diverse computere og anden IT til nye løsninger for nye kunder. I fællesskab kan vi passe bedre på miljøet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os med din virksomheds brugte IT-udstyr, så sørger vi for at give en fair pris.
Ring til os på tlf. 88 44 71 71 eller udfyld vores kontaktformular.

Vi foretager store & små opkøb af brugte computere

Står din virksomhed over for en opgradering af jeres IT-udstyr eller har i en masse computere i overskud, der har udtjent deres arbejde? Vi opkøber brugte computere af flere mærker og typer.

Vi sørger for en renovering af dit gamle IT-udstyr, så det får nyt liv og bliver fuldt funktionsdygtigt igen. Vi opkøber store som små partier af brugt IT og tager også gerne imod jeres. Du kan være garanteret en fair markedspris, når du handler med ServiceIT Erhverv.

Kontakt os

Kontakt ServiceIT Erhverv

Vi sørger selvfølgelig for en fuld datasletning, når vi opkøber gammelt IT, så alt data slettes i overensstemmelse med gældende regler og krav. Ligeledes sørger vi for at teste og forsvarligt håndtere dit brugte IT-udstyr, så du får den bedste markedspris.

Der er mange fordele ved at sælge til os. Lad os opkøbe de gamle computere, så du kan tjene penge samtidig med, at computerne kan få nyt liv hos en ny ejer, der kan få glæde af dem.

Vi garanterer dig datasikkerhed, bæredygtigt IT og professionel håndtering af erfarne medarbejdere. Ring til os på tlf. 88 44 71 71 eller udfyld vores kontaktformular, så giver vi en god pris.

Kontakt os